Modalități de Plată

Modalități de plată și facturare

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a oferi ori de câte ori este cazul datele sale și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi primite prin email.

Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile și în format electronic prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în completarea formularului.

Vânzătorul pune la dispoziție mai multe modalități de plată:

  1. Ordin de Plată – Acest tip de plată se face în baza datelor trimise de Nutritionist Dietetician Maria Varga pe adresa de email specificata in formularul de comanda, de pe care se plasează comanda. Livrarea se face după confirmarea plății.
  2. Card Bancar – Plata cu cardul (personal sau al firmei) se face prin procesatorul de plată EuPlătesc.ro. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele Visa și MasterCard.
  3. Plata ramburs – Acest tip de plată se face doar la cabinet, în urma serviciilor oferite de către Nutriționist Dietetician Maria Varga.