Resetare Metabolică

o dietă personalizată pentru îmbunătățirea metabolismului tău, 

care te ajută să slăbești sănătos și să lupți cu virusurile

Ce ne arată statisticile despre ficatul gras?

Până la 25-30% dintre adulți suferă de ficat gras sau steatoză hepatică (termenul medical), fără să știe acest lucru sau sa aibă o altă boală. Dintre aceștia între 50-100% nu prezintă niciun simptom. Ficatul gras non-alcoolic este întâlnit preponderent la 70% dintre bolnavii de diabet și la 50% dintre bolnavii cu colesterol sau trigliceride crescute. 

 

Această afecțiune, în timp, duce la apariția mai multor boli, fiind totodată consecința și cauza îngrășării. Steatoza hepatică non-alcoolică indică acumularea de grăsime, predominant a trigliceridelor, în celulele ficatului, la persoanele ce nu fac abuz de alcool.Ce este programul de resetare metabolică?

Resetarea Metabolică este o dietă personalizată specific pentru detoxifierea și regenerarea ficatului, pe o perioadă de 28 de zile. Programul este bazat pe smoothie-uri, o masă pe zi și suplimente specifice ficatului. Dieta oferă necesarul zilnic de proteine, scăzând în același timp rația de carbohidrați și grăsimi nesănătoase. Pe perioada dietei nu este recomandat sportul intens, pentru protejarea ficatului, acesta fiind într-o fază de regenerare.


Veți primi un set de exerciții fizice simple, ușoare, de făcut acasă. Ghidurile medicale recomandă: „scădere treptată în greutate, cu o rată de 0,5-1,6 kg/săptămână, scopul fiind pierderea de 7-10% din greutatea iniţială, dar nu mai mult de 20 kg timp de 1 an. A se evita scăderea bruscă în greutate întrucât aceasta poate duce la agravarea distrugerii celulelor hepatice, accelerarea fibrozei hepatice sau la insuficienţă hepatică.”De ce să alegi programul de resetare metabolică?

Acum e momentul în care nu avem voie să neglijăm sănătatea noastră și a celor dragi nouă. Mai mult de 100 de persoane au urmat acest program în ultimele 12 luni și rezultatele lor au fost foarte îmbucurătoare.  


Vindecarea ficatului poate să dureze de la câteva luni până la un an, în funcție cât de bolnav este, excluzând bolile grave ireversibile. De aceea, în contextul coronavirusului, trebuie să acționăm acum pentru a ajuta metabolismul și sistemul imunitar să lupte cu afecțiunile care ne fac vulnerabili. Mai mult decât atât, dacă lupți cu kilogramele în plus de multă vreme, te poți bucura de o metodă sănătoasă de a slăbi.


Care este garanția acestui program?

Majoritatea dietelor populare promit și unele chiar au rezultate spectaculoase într-un timp foarte scurt, fără să țină cont de sănătatea pe termen mediu sau lung, și astfel ducând la îmbolnăviri grave.

 

Acest program nu vă garantează pierderea unui număr fix de kilograme, totul depinde de individualitatea fiecărui organism. Deși vă încurajez să lăsați corpul să slăbească în ritmul lui, pe parcursul programului vă garantez că rezultatele vor depăși așteptările voastre.Ce include acest program?

Acces pe viață

Prezentare Program

Reguli alimentare pentru dietă

Reguli pentru smoothie-uri

Reguli pentru cină

Reguli pentru gustări

Lista alimentelor cu amidon rezistent

Rețete pentru resetarea metabolismului

Lista pentru cumpărături

Lista de suplimente fitoterapeutice

în colaborare cu farmacist naturopat Anca Ienin, de la Minunea Naturii


Lista neagră de chimicale

Reguli despre somn și mișcare

Jurnal simptome

Jurnal măsurători

2 ședințe online de consultanță, de 30 minute fiecare

BONUS

Coduri de reduceri la parteneri și colaboratori

E-book de transformare a cămării, fără substanțe chimice

Cui se adresează acest program?

Conform statisticilor și rapoartelor realizate atât la nivel național cât și global, victime ale noului coronavirus sunt în mare parte cei care prezintă afecțiuni cum ar fi: diabet sau boli de inimă, obezitate, afecţiuni respiratorii cronice etc. Aceștia au un metabolism încetinit și un sistem imunitar slăbit. Astfel, programul de resetare metabolică se adresează atât celor care vor să-și întărească sistemul imunitar și să-și îmbunătățească metabolismul, celor care prezintă afecțiunile enumerate mai sus, cât și celor care își doresc să slăbească sănătos.

Prezinți următoarele boli:

Obezitate

Sindromul Metabolic

Sindromul Ovarului Polichistic

Diabet Zaharat tip 2

Insulinorezistență

Hipotiroidie

Dislipidemie

Alte boli hormonale

*Foarte important: se acceptă în program doar cei care își fac înainte un set de analize recomandat de mine, și în funcție de care se poate începe programul. De asemenea, în funcție de istoricul medical și de rezultatele obținute la analize este posibil să fie nevoie să refaceți anumite analize pe parcurs sau la finalul programului.Setul de analize necesar înscrierii în program se poate descărca mai jos iar rezultatele se trimit pe maria.varga@nutritionist-dietetician.ro. 

Cazuri în care NU se recomandă acest program:

Job-ul tău presupune activitate fizică intensă (peste 15.000 pași pe/zi)

Persoane care fac efort fizic intens și nu se pot opri din rutina de sport timp de 4 săptămâni

Gravide

Mame care alaptează

Înscriere din 5 pași

1

Completează aici formularul online.

Descarcă aici setul de analize pe care să le faci, în urma cărora vom stabili împreună dacă ești eligibil pentru acest program sau ai nevoie de un program personalizat pentru situația ta medicală. 

*Analizele nu sunt incluse în costul programului.

2

3

Așteaptă să fii contactat pentru inițiere în acest program.

4

Se face plata programului online aici.

La prima ședință online de inițiere în program vei primi toate resursele enumerate mai sus. 

5

La ultima ședință vom analiza împreună rezultatele pe care le vom monitoriza pe toată perioada programului și vom stabili pașii de urmat în viitor.

6

Cât te costă sănătatea ta în acest moment?

prețul nu include analizele, alimentele și suplimentele necesare desfășurării programului

700 550 Ron

Valabilitate ofertă: 31.04.2022

Inițiatorul programului - Nutriționist Dietetician Maria Varga

  • Licențiată a Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină din Timișoara, 2012;
  • Diplomă de absolvire a cursurilor online ale Universității Cornell din New-York, 2011;
  • Diplomă de absolvire a cursului de fitoterapie și aromaterapie 2017, acreditat de Ministerul Muncii;
  • A participat la școlile de vară, susținute de profesori ai Universității Loma Linda ( Bert Connell, JeJe Noval, Sylvia Klinger, Ethan Bergman );
  • Experiență practică în cadrul centrului de life-style Herghelia, 2012;
  • Experiență practică la Barnard Medical Center din Washington, 2016;
  • A luat parte la congrese și conferințe internaționale din Viena, Berlin și Washington ( Nutrition&Growth 2016 Viena, VegMed 2016 și 2018 Berlin, International Conference on Nutrition in Medicine 2016 Washington ).

Ce spun pacienții despre acest program?

„Am început colaborarea cu nutriționist Maria Varga, în martie 2020, într-o perioadă încărcată cu provocări și după numeroase analize, teste și încercări de a rezolva problemele digestive cu care soțul meu se confruntă de ani de zile. Deși nu ne-am întâlnit față în față, a fost un sprijin constant, o prezență plăcută, care i-a inspirat soțului meu încredere și dorința de a continua regimul. A ascultat cu mare atenție istoricul, ne-a recomandat un regim inițial, analize, anumite rutine și mai apoi un regim mai drastic. Rețetele sunt ușor de făcut și gustoase, abordarea este holistică, rezultatele s-au văzut încă din primele două săptămâni, iar în acest moment, analizele s-au modificat în bine, iar soțul meu spune ca nu s-a mai simțit atât de bine de foarte mult timp.”


—Cristiana Bălăceanu

„Astăzi sunt 28 de zile de când am început programul de resetare metabolica împreună cu Dna Maria Varga, rezultatele au fost mult peste așteptările mele. Recomand cu toată încrederea cabinet nutritionist Maria VARGA. ”

— Ionut Claudiu Adamescu

„M-am adresat doamnei nutriționist Maria Varga pentru a mă sprijini în rezolvarea celor două importante probleme: obezitatea și diabetul. După câteva ședințe în care doamna Varga a analizat și a înțeles rapid problemele mele de sănătate, am primit din partea dumneaei o dietă personalizată și o listă de suplimente alimentare ce au făcut eficient regimul ce mă aștepta. Cu perseverență personală și sub monitorizarea permanentă a Doamnei Varga am reușit ca la început de iulie 2020 să fiu declarat vindecat de diabet de către un medic de specialitate, greutatea mea corporala scăzând la 75 kg. Valoarea înregistrată a glucozei în luna iulie a fost de 98 mg/dL. Varietatea dietei primite din partea Dnei Varga a făcut ca scăderea în greutate să vină natural și gradual, fără mari sacrificii.

— Iuliu A., 40 ani

Mă numesc Cristina, am 34 de ani și de câțiva ani duc o luptă continuă cu kilogramele în plus. Am încercat tot felul de diete, însă fără niciun rezultat. După pierderea unei sarcini, glanda tiroidă a început să își facă de cap. Așa că am decis să apelez la un specialist și din fericire, așa am cunoscut-o pe doamna doctor nutriționist Maria Varga.

Cu ajutorul dumneaei și un plan alimentar bine pus la punct am reușit să revin la normal cu tiroida. Începutul programului a fost destul de greu, nu înțelegeam cum voi reuși să mă descurc cu 2 smoothie-uri pe zi și o cină, dar am reușit să mă țin de el. Pot spune că organismul meu este mai vesel ca niciodată și rezultatele nu au întârziat să apară, mai ales pierdearea în centimetrii din talie, șolduri. 

— Ilinca Cristina, 34 ani

Copyright © 2022. All rights reserved.