Revitalizarea Ficatului

Ficatul tău are nevoie de o regenare pentru a putea scăpa de kilogramele în plus.

Alătură-te celor peste 120 de pacienți care au trecut prin acest program, alături de un nutriționist licențiat. 

Ce ne arată statisticile despre ficatul gras?

25-30

%

50-100

%

70

%

50

%

dintre adulți suferă de ficat gras fără să știe

dintre aceștia nu prezintă niciun simptom

dintre bolnavii de diabet suferă de ficat gras non alcoolic

dintre bolnavii de dislipidemie suferă de ficat gras

*cresterea colesterolului, a trigliceridelor 

Ce este programul de revitalizarea ficatului?

 • Revitalizarea Ficatului este o dietă specifică pentru detoxifierea și regenerarea ficatului, pe o perioadă de 28 de zile. 
 • Programul este bazat pe smoothie-uri, o masă pe zi și suplimente specifice ficatului. 
 • Dieta oferă necesarul zilnic de proteine, scăzând în același timp rația de carbohidrați și grăsimi nesănătoase. 
 • Pe perioada dietei nu este recomandat sportul intens, pentru protejarea ficatului, acesta fiind într-o fază de regenerare.

 • Veți primi un set de exerciții fizice simple, ușoare, de făcut acasă. 
 • Ghidurile medicale recomandă: „scădere treptată în greutate, cu o rată de 0,5-1,6 kg/săptămână, scopul fiind pierderea de 7-10% din greutatea iniţială, dar nu mai mult de 20 kg timp de 1 an. A se evita scăderea bruscă în greutate întrucât aceasta poate duce la agravarea distrugerii celulelor hepatice, accelerarea fibrozei hepatice sau la insuficienţă hepatică.”


De ce să alegi programul de revitalizarea ficatului?

Un ficat gras poate încetini toate procesele metabolice din corp, conducând adesea la acumularea de kilograme în plus și o lipsă persistentă de energie.

Acest program te va ajuta să eliberezi organismul de toxinele acumulate în ficat și grăsimea depusă în celulele hepatice, revitalizându-ți sănătatea și metabolismul. Scopul este să te ajut să pierzi între 0,5-1,6 kg/săptămână, atingând un obiectiv de 7-10% din greutatea inițială, într-un mod sigur și sustenabil.

Vei beneficia de 2 consultații private cu un nutriționist experimentat. Îți voi oferi ghidare personalizată și îți voi explica în detaliu toți pașii necesari pentru a avea succes în acest demers. 

Cu ajutorul acestui program, vei recâștiga energia pierdută și vei slăbi într-un mod sănătos și eficient. În ultimele 12 luni, peste 120 de persoane au experimentat beneficiile extraordinare ale Programului de Revitalizare Metabolică.


Care este garanția acestui program?

Majoritatea dietelor populare promit și unele chiar au rezultate spectaculoase într-un timp foarte scurt, fără să țină cont de sănătatea pe termen mediu sau lung, și astfel ducând la îmbolnăviri grave.

 

Acest program nu vă garantează pierderea unui număr fix de kilograme, totul depinde de individualitatea fiecărui organism. Deși vă încurajez să lăsați corpul să slăbească în ritmul lui, pe parcursul programului vă garantez că rezultatele vor depăși așteptările voastre.Ce include acest program?

2 ședințe online de consultanță, la care răspund la orice întrebare

Reguli alimentare pentru dietă

Reguli pentru smoothie-uri

Reguli pentru cină și gustări

Reguli despre somn și mișcare

Reguli de aur după terminarea programului

Lista de suplimente fitoterapeutice

Lista neagră de chimicale

Lista pentru cumpărături

Rețete pentru revitalizarea ficatului

BONUS

Coduri de reduceri la parteneri și colaboratori

Cui se adresează acest program?

Programul de revitalizare a ficatului se adresează atât celor care vor să slăbească și să-și îmbunătățească metabolismul, celor care prezintă următoarele afecțiuni: diabet, boli hormonale, obezitate etc. cât și celor care își doresc să redobândească energia și vitalitatea.

Se recomandă acest program dacă prezinți următoarele boli:

Obezitate

Sindromul Metabolic

Sindromul Ovarului Polichistic

Diabet Zaharat tip 2

Insulinorezistență

Hipotiroidie

Dislipidemie

Alte boli hormonale

*De reținut: recomand înainte de începerea programului să se facă un set de analize prescris de mine. De asemenea, în funcție de istoricul medical și de rezultatele obținute la analize este posibil să fie nevoie să refaceți anumite analize pe parcurs sau la finalul programului.
Setul de analize  se poate descărca mai jos iar rezultatele se trimit la adresa de email maria.varga@nutritionist-dietetician.ro. 

Cazuri în care NU se recomandă acest program:

Job-ul tău presupune activitate fizică intensă (peste 15.000 pași pe/zi)

Persoane care fac efort fizic intens și nu se pot opri din rutina de sport timp de 4 săptămâni

Gravide

Mame care alaptează

Începe schimbarea ta cu doar 4 pași:

1

Pasul 1

Se face plata programului online aici.

4

Pasul 4

La ultima ședință vom analiza împreună rezultatele pe care le vom monitoriza pe toată perioada programului și vom stabili pașii de urmat în viitor.

3

2

Pasul 3

Pasul 2

Vei fi contactat pentru inițiere în acest program.

La prima ședință online de inițiere în program vei primi toate resursele enumerate mai sus, sprijinul și îndrumare specializată.

Cât te costă sănătatea ta în acest moment?

prețul nu include analizele, alimentele și suplimentele necesare desfășurării programului

549 RON

899 

Locuri limitate.

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

Hai să ne cunoaștem! Sunt Maria Varga, Nutriționist Dietetician 

 • Licențiată a Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină din Timișoara, 2012;
 • Diplomă de absolvire a cursurilor online ale Universității Cornell din New-York, 2011;
 • Diplomă de absolvire a cursului de fitoterapie și aromaterapie 2017, acreditat de Ministerul Muncii;
 • Am participat la școlile de vară, susținute de profesori ai Universității Loma Linda ( Bert Connell, JeJe Noval, Sylvia Klinger, Ethan Bergman );
 • Experiență practică în cadrul centrului de life-style Herghelia;
 • Experiență practică la Barnard Medical Center din Washington;
 • Am luat parte la congrese și conferințe internaționale din Viena, Berlin și Washington ( Nutrition&Growth Viena, VegMed Berlin, International Conference on Nutrition in Medicine Washington ).

Ce spun pacienții despre acest program?

„Am început colaborarea cu nutriționist Maria Varga, în martie 2020, într-o perioadă încărcată cu provocări și după numeroase analize, teste și încercări de a rezolva problemele digestive cu care soțul meu se confruntă de ani de zile. Deși nu ne-am întâlnit față în față, a fost un sprijin constant, o prezență plăcută, care i-a inspirat soțului meu încredere și dorința de a continua regimul. A ascultat cu mare atenție istoricul, ne-a recomandat un regim inițial, analize, anumite rutine și mai apoi un regim mai drastic. Rețetele sunt ușor de făcut și gustoase, abordarea este holistică, rezultatele s-au văzut încă din primele două săptămâni, iar în acest moment, analizele s-au modificat în bine, iar soțul meu spune ca nu s-a mai simțit atât de bine de foarte mult timp.”


—Cristiana Bălăceanu

„Astăzi sunt 28 de zile de când am început programul de resetare metabolica împreună cu Dna Maria Varga, rezultatele au fost mult peste așteptările mele. Recomand cu toată încrederea cabinet nutritionist Maria VARGA. ”

— Ionut Claudiu Adamescu

„M-am adresat doamnei nutriționist Maria Varga pentru a mă sprijini în rezolvarea celor două importante probleme: obezitatea și diabetul. După câteva ședințe în care doamna Varga a analizat și a înțeles rapid problemele mele de sănătate, am primit din partea dumneaei o dietă personalizată și o listă de suplimente alimentare ce au făcut eficient regimul ce mă aștepta. Cu perseverență personală și sub monitorizarea permanentă a Doamnei Varga am reușit ca la început de iulie 2020 să fiu declarat vindecat de diabet de către un medic de specialitate, greutatea mea corporala scăzând la 75 kg. Valoarea înregistrată a glucozei în luna iulie a fost de 98 mg/dL. Varietatea dietei primite din partea Dnei Varga a făcut ca scăderea în greutate să vină natural și gradual, fără mari sacrificii.

— Iuliu A., 40 ani

„Mă numesc Cristina, am 34 de ani și de câțiva ani duc o luptă continuă cu kilogramele în plus. Am încercat tot felul de diete, însă fără niciun rezultat. După pierderea unei sarcini, glanda tiroidă a început să își facă de cap. Așa că am decis să apelez la un specialist și din fericire, așa am cunoscut-o pe doamna doctor nutriționist Maria Varga.

Cu ajutorul dumneaei și un plan alimentar bine pus la punct am reușit să revin la normal cu tiroida. Începutul programului a fost destul de greu, nu înțelegeam cum voi reuși să mă descurc cu 2 smoothie-uri pe zi și o cină, dar am reușit să mă țin de el. Pot spune că organismul meu este mai vesel ca niciodată și rezultatele nu au întârziat să apară, mai ales pierdearea în centimetrii din talie, șolduri.”

— Ilinca Cristina, 34 ani

„Am avut o experiență tare plăcută cu d-na dr. Varga Maria, mai precis cu dieta de resetare metabolică. Dietă care mi-a oferit rezultate vizibile cu ochiul liber (in două luni circumferința taliei a scăzut cu 6 cm) dar mai ales îmbunătățirea anumitor parametri (glicemie, colesterol, trigliceride...). In plus...multe sfaturi bune!”

— Daniel Novac

"Pe aceasta cale vreau sa ii multumesc doamnei Varga pentru consultanta oferita, si pentru planul de detoxifiere a ficatului in urma caruia am reusit sa scap de 10 kg in 60 de zile, si peste 13 cm in jurul taliei si 15 cm peste solduri,si asta intr-un mod sanatos. Problema mea de senzatie de balonare,dupa orice mancam a disparut,ma simt foarte bine si recomandat tuturor celor ce vor sa slabeasca sanatos sa consulte un nutritionist."

— Cristina Draghici

Urmărește-mă

+40761.944.889

maria.varga@nutritionist-dietetician.ro