Despre Mine

Bine ati venit !

Sunt pasionata de alimentatia sanatoasa de peste 20 ani. La inceput a fost o necesitate, apoi a devenit un obicei, iar acum este un stil de viata, de care nu ma satur si pe care-l promovez peste tot.

Infiintarea Facultatii de Nutritie si Dietetica din cadrul Universitatii de Medicina din Timisoara am simtit-o de parca s-ar fi facut special pentru mine. Curiozitatea, determinarea si bucuria cu care am invatat, la peste 30 ani, a doua facultate, avand un bebelus sugar, mi-a demonstrat ca daca faci ceva cu pasiune si iti doresti din tot sufletul POTI!!! Pentru ca perfectionarea continua in domeniul medical este o necesitate, am absolvit si cursurile online ale Universitatii Cornell din New-York, am participat la scolile de vara tinute de profesori de la Universitatea Loma Linda din California, am facut practica la centrul de life-style Herghelia si am participat la congrese si conferinte internationale atat in Europa cat si in America de Nord.

Desi evolutia medicinei ne promite o viata mai lunga, adevarul sumbru este ca vom trai mai mult timp dar mai bolnavi. Cred cu tarie ca putem schimba viitorul copiilor nostri, intr-unul sanatos, invatandu-i de mici sa faca alegerile corecte. De aceea, timp de 4 ani am predat saptamanal, ulterior doar ocazional, copiilor din gradinite private si de stat, si din scolile primare: lectii de nutritie, adaptate varstei lor. Satisfactiile sunt mari, deoarece copii sunt dornici sa invete, sa se duca mandri acasa si sa puna in practica ce au invatat. Multumirile parintilor demonstreaza efectul pozitiv asupra copiilor. De asemenea, tin cursuri si cu parintii, concep meniuri pentru gradinite si scoli, recomandari pentru restaurante, pensiuni, colaborez cu mass-media: participand la emisiuni TV si radio si publicand articole in presa scrisa.

 

Filozofia mea in domeniul nutritiei include meniuri si retete simple, sanatoase, complete dar mai ales rapide si usor de gatit, folosind ingrediente locale pe cat posibil. Nu voi spune nimanui sa manance exact 7 migdale la ora 5 dupa-masa sau sa numere 1350 calorii. Scopul meu este sa va invat sa includeti in meniul zilnic alimente integrale, fara sa petreceti ore intregi in bucatarie, sustinand agricultura locala. Va voi invata sa faceti cumparaturi sanatoase in mod inteligent.

Daca vreti sa stiti ce spun altii despre mine, dati click aici.

Promovez exclusiv nutritia si stilul de viata sanatos!!!