Părerea Pacienților

Cristiana BalaceanuCristiana Balaceanu
15:39 13 Jan 24
Sa o descoperim pe dna. Varga a fost un dar. In primul rand pentru sot, care a reusit sa scape de multiple intolerante si simptome digestive care ii afectau semnificativ calitatea vietii, apoi pentru fiica mea care a reusit sa doarma toata noaptea dupa ce am modificat mesele de seara si desigur pentru mine, prin suportul primit am reusit sa traversez o perioada dificila. Am recomandat-o familiei extinse si prietenilor si de fiecare data au fost numai cuvinte de lauda si de multumire. Multumim si aici pentru tot ajutorul primit pana acum!
Un profesionist cu studii solide, preocupat mereu pentru autodezvoltare .și abordarea celor mai eficiente metode ce vizează o concepție de viață sănătoasă pe termen mediu și lung .Recomand cu încredere mai ales celor ce doresc un serviciu profesional și îndrumare în direcția unui nou mod de viață și a conduitei corecte în alimentație .
nicmannicman
13:11 27 Dec 23
Maria Varga este o nutriționistă excepțională. Abordarea ei personalizată și cunoștințele în domeniu m-au ajutat să înțeleg rolul alimentației în sănătatea mea. Recomand cu căldură serviciile ei tuturor celor interesați să-și îmbunătățească stilul de viață prin alimentație sănătoasă.
Daniel NovacDaniel Novac
11:45 21 Dec 23
Am avut o experiență tare plăcută cu d-na dr. Varga Maria, mai precis cu dieta de resetare metabolică. Dietă care mi-a oferit rezultate vizibile cu ochiul liber (in două luni circumferința taliei a scăzut cu 6 cm) dar mai ales îmbunătățirea anumitor parametri (glicemie, colesterol, trigliceride...). In plus...multe sfaturi bune!
oana vadineanuoana vadineanu
07:32 21 Dec 23
Draga Maria, pentru mine si Stefan ai fost, nu doar un dietetician profesionist, ci si un consilier excelent in probleme de sanatate. Datorita tie ne-am imbunatatit stilul de viata si am corectat afectiuni cunoscute, precum si unele despre care nu stiam ca le avem. Esti una din putinele persoane la care apelez cu totala incredere, cand vine vorba de sanatatea familiei mele. Iti multumesc ca esti intotdeauna langa noi cu un sfat oportun, ca esti un exemplu de profesionalism si ca privesti lucrurile in ansamblu.
Atanasiu IulianAtanasiu Iulian
15:57 18 Dec 23
Am apelat la sprijinul dnei Varga in anul 2020, având probleme legate de diabet, colesterol ridicat, ficat, trigliceridele până la cer. Totul pe fondul unei supragreutati. După recomandarea unui regim personalizat, care a fost ulterior monitorizat tot de catre domnia-sa, am reușit să scap de problemele menționate. Evident nu s-a intamplat totul instant ca intr-o act de magie, a fost nevoie și de răbdare și determinare personala. Recomand fără ezitare serviciile Dnei Nutritionist Maria Varga!
ADRIAN GARLONTAADRIAN GARLONTA
19:01 17 Dec 23
Am intalnit un profesionist care mi-a dat sfaturi practice si utile, care ulterior s-au materializat intocmai. E clar ca se lucreaza cu ,, materialul clientului". Esti disciplinat si vrei rezultate, ai, daca nu... Ce mi-a placut cel mai mult a fost lipsa suferintei, nu am simtit in niciun moment ca ma chinui. Recomand 100%.
Magda VoineaMagda Voinea
10:56 15 Dec 23
Colaborez cu Maria Varga de noua ani pentru gradinita si scoala mea - Scoala primara Montessano.Este un profesionist desavarsit, avand puterea de a schimba modul in care copiii, echipa de bucatarie si pedagogica si parintii se raporteaza la hrana.Mereu cu informatii actualizate din domeniu, recomandari de furnizori bio de calitate, sfaturi practice pentru un meniu echilibrat si diversificat.Un excelent speaker, abilitate esentiala pentru atelierele cu parintii si discutiile cu echipa.Este esential sa colaborezi cu un nutritionist pe care sa te poti baza, este parte a responsabilitatii unui fondator de unitate de invatamant.O super recomand pe Maria!
js_loader