Brânză din nuci caju și migdale
Brânză mucegăită, cu ierburi aromatice sau cu boia afumată, pregătite fără lapte! Moda preparatelor raw-vegan prinde contur și în România. Doi tineri din Timișoara, soț și soție, au îmbrățișat acest stil alimentar și au început să producă brânză din nuci de caju și migdale. Produsul are un proces de preparare îndelungat, dar gustul brânzei fără lapte a reușit să cucerească tot mai mulți clienți.
Publicată de Digi24 Timişoara pe Luni, 2 Aprilie 2018
Un prim eveniment reusit!O seara cu gusturi alese si oameni frumosi .Multumiri partenerilor,https://www.facebook.com/czentye.teodorahttps://www.facebook.com/myhoreca.ro/https://www.facebook.com/rawckers/https://www.facebook.com/MicrogreensRomania/https://www.facebook.com/TerraNatura.ro/
Publicată de Bucataria Lui Paul pe Miercuri, 28 Martie 2018
In luna octombrie 2015 vor fi reluate evenimentele organizate de Academia Mamicilor din Timisoara.
Mai mult →